Termeni și condiții

Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare.

Accesul și utilizarea acestui website sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor și regulamentelor aplicabile. Accesând și utilizând site-ul, acceptați, fără limitări sau calificări, aceste condiții și luați la cunoștință că orice alte acorduri între Dumneavoastră și SC MAGNA DESIGN SRL sunt înlocuite prin prevederile prezentelor condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări sau calificări, condițiile de utilizare ale acestui site, va rugăm să părăsiți acest site.

 1. Datele de indentificare:

SC MAGNA DESIGN SRL (denumită în continuare www.steiff.ro, site, website, noi sau similar) este o companie din România, având sediul în București, înregistrată la registrul comerțului sub numărul J40/5139/16.04.2018, cod fiscal RO39185265, telefon +40722571790, email: contact@steiff.ro .

SC MAGNA DESIGN SRL este importator, distribuitor si dealer oficial al mărcii înregistrate STEIFF.

SITE – prin site se va înțelege domeniul www.steiff.ro și întreg conținutul acestuia.

 1. Datele de contact:

Adresa: SC MAGNA DESIGN SRL are sediul in București, str. Pictor Constantin D. Stahi, nr. 1, parter, 010187, sect. 1.

Email: contact@steiff.ro

Telefon: +40 722571790

 1. Defintii:

Prin conținut, în sensul prezențelor termeni și condiții se vor înțelege următoarele:

 • oricare dintre informațiile aflate pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
 • conținutul oricărui e-mail trimis, de către www.steiff.ro, clienților săi prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informație transmisă prin orice mijloc, de către un angajat al MAGNA DESIGN SRL (www.steiff.ro), către oricare dintre clienții site-ului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către aceștia;
 • informații legate de produsele, serviciile și/sau tarifele practicate de www.steiff.ro intr-o anumită perioadă;
 • informații legate de produsele, serviciile și/sau tarifele practicate de către un terț cu care www.steiff.ro are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioada;
 • date referitoare la www.steiff.ro, sau alte date privilegiate ale acesteia.

CAMPANIE – acțiunea de a expune în scop comercial, exclusiv în mod electronic și doar prin intermediul site-ului a unui număr finit de produse având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioada limitată de timp stabilită de către www.steiff.ro.

SERVICIU – serviciul de comerț electronic, în sensul acordării posibilității clientului să contracteze produse și/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice.

MEMBRU – persoana fizică care obține acces la continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către MAGNA DESIGN SRL (electronic, telefonic, etc), în baza unui acord de utilizare existent între MAGNA DESIGN SRL și acesta și care necesită crearea și utilizarea unui cont.

CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail și o parolă care permit unui singur membru accesul la zone restricționate ale site-ului prin care se face accesul la serviciu/contractare

CLIENT – persoană fizică care are calitatea de membru www.steiff.ro si/sau persoană care a plasat cel puțin o comandă pe site.

DOCUMENT – prezențele termeni și condiții

CONTRACT la distanță – conform definiției cuprinse în O.G. 34/2014 orice contract încheiat între profesionist şi consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul;

NEWSLETTER / ALERTĂ – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poștă electronică (e-mail, SMS), asupra produselor, serviciilor și/sau promoțiilor desfășurate de către www.steiff.ro intr-o anumită perioada, fără nici un angajament din partea www.steiff.ro cu referire la informațiile conținute de acesta.

TRANZACȚIE – încasare sau rambursare a unei sume rezultată din vânzarea sau promisiunea de vânzare a unui produs / serviciu de către www.steiff.ro catre client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de către www.steiff.ro, indiferent de modalitatea de livrare.

 1. Drepturi de marca:

Compania SC MAGNA DESIGN SRL reprezintă marca STEIFF pe piață Românească. SC MAGNA DESIGN SRL este importator, distribuitor și dealer STEIFF prin contract de distribuție semnat la dată de 4 Iunie 2018.

Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor mărci fără a fi obținut în prealabil autorizație de la SC MAGNA DESIGN SRL constituie o infracțiune ce se pedepsește conform legilor în vigoare.

Membrul sau clientul poate copia, transferă și/sau utiliza conținut numai în scopuri personale sau non-comerciale, numai în cazul în care acestea nu intră în conflict cu termenii și condițiile site-ului

Niciun conținut transmis către membru sau client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobândit de acesta prin accesare, vizitare și/sau vizualizare nu constituie o obligație contractuală din partea SC MAGNA DESIGN SRL și/sau al angajatului SC MAGNA DESIGN SRL care a mijlocit transferul de conținut, în cazul în care această există, față de respectivul conținut.

Este interzisă orice utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care îl însoțește, în cazul în care acesta există. 

 1. Contact

www.steiff.ro publica pe site, datele de identificare și contact, actualizate spre informarea clienților sau membrilor.

Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, membrul sau clientul permite www.steiff.ro sa îl contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzând și mijloacele electronice, respectiv poștă electronică (e-mail, SMS).

Completarea parțială sau integrală a formularului de contact și trimiterea acestuia nu reprezintă în nici un fel un angajament din partea www.steiff.ro de a contacta membrul sau clientul.

www.steiff.ro isi rezervă dreptul de a nu răspunde solicitărilor de orice natură, care nu au legătură cu produsele/serviciile prezente pe site sau cu un contract încheiat cu un membru sau client, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS, etc).

 1. Email Marketing si Alerte

În momentul în care, membrul sau clientul își crează un cont pe site, acceptă documentul (termeni și condiții) și bifează opțiunea de abonare la Newsletter, se va considera că și-a exprimat acordul cu privire la primirea de newslettere și/sau alerte din partea www.steiff.ro, transmise prin poștă electronică (e-mail). Opțiunea cu privire la acordul emis de către client sau membru, poate fi modificată în orice moment, cu respectarea prevederilor art. 5.3.

Datele preluate de la un membru sau client, în scopul expedierii newslettere-lor și/sau alertelor, pot și vor fi folosite de către www.steiff.ro în limitele Politicii de confidențialitate.

Renunțarea la primirea newslettere-lor și/sau alertelor de către membru sau client se poate face în orice moment prin solicitarea transmisă către www.steiff.ro, de către membru sau client aparținător al contului de membru sau client la care se operează modificarea/actualizarea;

Renunțarea la primirea newslettere-lor și/sau alertelor nu implică renunțarea la acceptul dat pentru documentul termeni și condiții.

Ultima actualizare: 26.10.2018