Istoria companiei

Cel care crede în el însuși, este liber

Povestea unei femei extraordinare și a unei companii unice

Povestea viselor din copilărie devine realitate: Margarete Steiff, o tânără energică, si-a câștigat locul în viață împotriva a numeroase obstacole. Cu o pernă pentru ace, în forma unui elefant, ea a scris primul capitol al unei povești de succes fără precedent, care continuă si astăzi, după mai bine de 135 de ani. Datorită pasiunii și a respectului deosebit față de calitate a tuturor celor implicați, povestea personală a Margaretei Steiff s-a împletit indestructibil cu cea a companiei Margarete Steiff GmbH.

2017/2018

Dezvoltarea continuă

Odată cu deschiderea a incă șase magazine Steiff  în 2017/2018 în München (2), Mannheim, Ludwigsburg, Sylt / Westerland, Bremen și Frankfurt și lansarea de noi magazine Steiff în Franța și Benelux, expansiunea continuă.

2005

Noul mileniu

Povestea de succes a lui Steiff continuă în noul mileniu și vor fi deschise noi drumuri pentru a realiza acest lucru. Așa a avut loc premiera mondială a muzicalului “Teddy – un vis muzical”, în 2002. De asemenea, în Giengen, casa tuturor animalelor Steiff, se întâmplă multe: în 2003 a fost prezentat pentru prima dată, Steiff – Lumea experiențelor. Până în anul 2005, sub conducerea arhitectului Andreas Ramseier, a fost construit în incinta companiei muzeul de experiență “Die Welt von Steiff”. Este o capodoperă arhitecturală  care oferă pe 2400 de metri pătrați o lume a viselor animate pentru întreaga familie.

Exact la aniversarea a 125 de ani, “Die Welt von Steiff” își deschide porțile. Punctul culminant al aniversării companiei a fost ediția limitată a ursulețului Teddy de 125 carate.

Pentru prima dată, în vara anului 2016 a avut loc, la sediul companiei din Giengen an der Brenz, Vara Steiff, festivalul dedicat tuturor prietenilor Steiff și familiilor acestora care oferă o mulțime de distracții și emoții pentru toate vârstele.

În 1907 au fost produși aproape un milion de ursuleți de pluș. În 2007, – exact 100 de ani mai târziu, – a fost lansată ediția jubiliară “A Million Hugs”.

1992

Clubul Steiff

După multe așteptări, la 1 aprilie 1982 a fost fondat Clubul Steiff  pentru iubitorii și colecționarii tuturor animalelor Steiff, cu beneficii exclusive ale clubului și ediții proprii. Pentru a-și putea prezenta propriile produse în locații potrivite din orașele mari, prima Galerie Steiff a fost deschisă la Hamburg în 1997 cu ocazia celei de-a 150-a aniversări a  Margaretei Steiff. Trei ani mai târziu au fost deschise galerii  Steiff și în orașele Köln, München și Düsseldorf, continuând cu Berlin, Viena, Nürnberg și Stuttgart. În 2003, alte deschideri au fost  în Kiel, Hanovra, Wiesbaden, Zurich și o a doua galerie Steiff  in Hamburg. In 2004 a urmat galeria Steiff din Bromley (Londra). Anul 2007 a venit cu prezentarea Steiff într-un aspect nou. 

1980

100 de ani de vise în țesături și în pluș

Anii ’80 încep cu aniversarea a 100 de ani de la înființarea companiei, cu  ocazia căreia se deschide în Giengen un muzeu Margarete Steif , precursorul muzeului de aventuri de astăzi “Die Welt von Steiff”. În plus, Steiff  începe să producă replici în ediții limitate pentru iubitorii animalelor Steiff.  “Petsy” – favoritul copiilor cucerește piața și inima prietenilor Steiff din întreaga lume.

1951

Un nou început

Următoarea perioadă grea de supraviețuit a fost al doilea război mondial. După terminarea acestuia, în 1947 compania a renăscut. Un an mai târziu avea 1000 de angajați iar 5 ani mai târziu numărul acestora s-a dublat. Creșterea semnificativă s-a datorat, printre altele și personajului “Mecki”, mascota unei reviste de televiziune și figură dintr-un film pentru copii ai fraților Diehl. Aceasta a fost produsă de Steiff, sub licența, din anul 1951.

În anul 1953, cu ocazia aniversării a 50 de ani a ursulețului “Teddy” , a fost prezentat  ursul jubiliar „Jackie“ sub o formă nou nouță – ca un pui de urs cu buricul la vedere.

1927

„Ani de câine“  in sens pozitiv

Anii ’20-, ani de aur, revigorează cererea de țesături și pluș. Steiff introduce  linii de producție pentru a satisface cererea ridicată, în special pentru câinii de pluș. Câinele  “Molly “ cucerește rapid inimile tuturor și este vândut in peste 500.000 de exemplare până în 1932.

1910

Apare universul Steiff

Steiff câștigă în anul 1910 Marele Premiu la Expoziția Mondială de la Bruxelles, nenumărate modele de păpuși și animale din pluș entuziasmează publicul.

“Circul Steiff” folosește pentru prima oara figurine care se mișcă cu ajutorul mecanismelor.

Patru ani mai târziu apare una din cele mai de succes modele, “Arca lui Noe”. Apoi urmează ani grei, nu numai pentru firma Steiff: ani grei din timpul și de după război, Steiff trebuie sa-și adapteze producția . Materialele pe bază de celuloză duc la apariția așa numitului ursuleț din hârtie “Papier – Teddybär”, de asemenea apar în sortiment și jucării produse din lemn local.

1904

„Steiff – Knopf in Ohr“ – „Steiff – năsturel în ureche”  o marcă înregistrată apare și o viață plină de evenimente  ajunge la final

Pentru a proteja produsele proprii cu o calitate deosebită și pentru a le face inconfundabile față de nenumăratele copii ieftine, Franz Steiff a creat in 1904 marca “Steiff –Knopf im Ohr”  – „Steiff – năsturel în ureche”.   La expoziția Mondială din St Louis Margarete a primit Marele Premiu, după care, în 1906 a fost înființată Margarete Steiff GmbH, denumire care este valabilă și astăzi.

In anul 1907 firma avea 400 de angajați proprii si 1800 cu munca la domiciliu. Au fost produși 973.999 ursuleți de pluș și în total circa 1.700.000 de jucării. Astfel a luat naștere o firmă cu renume mondial a cărei paletă de produse se extinde continuu.

Margarete Steiff a murit in data de 9 mai 1909 la vârsta de 61 de ani, urmare a unei infecții pulmonare. A fost o lovitură grea pentru marea familie Steiff, pentru prieteni și angajați. Nepoții Margaretei au preluat conducerea firmei și oamenii din toată lumea ii continuă visul  până astăzi. Margarete Steiff a creat ceva care este mai presus de viață.

1902

Se naște Ursulețul Teddy….

Richard Steiff, nepotul preferat al Margaretei, o fire creativă, începe să lucreze in firmă în anul 1897. El a învățat la școala de artă din Stuttgart și a continuat studiile în Anglia. În 1902 creează ursul “Bär 55 PB”, primul urs din lume cu mâinile și picioarele mobile. În căutarea unui înveliș, Richard găsește la firma Florweberei din Duisburg un pluș din mohair care se mula și putea fi vopsit foarte bine. Margarete era sceptică însa i-a permis lui Richard să-și prezinte ursul la Târgul de Jucării din Leipzig.

… și a cucerit lumea

Succesul a venit când un comerciant american a descoperit ursul și a comandat 3000 de exemplare. Ursul a avut un succes fără precedent în America, iar din 1906 a fost numit, după președintele Theodore “Teddy” Roosevelt, – Ursulețul Teddy “Teddybär”.

1880

Înființarea Margarete Steiff GmbH

Anul oficial de înființare a manufacturii Steiff este 1880.

Primul bestseller este “Elefäntle” pe care fratele mai mic îl vinde în apropiere, la piața din Heidenheim. În decurs de 6 ani, Margarete vinde peste 5000 de elefănței și face și alte animale din pâsla. Fratele ei Fritz îi construiește o casă adecvată cu o locuință amenajată pentru invaliditatea ei și un mic magazin la parter. Astăzi, pe strada Margarete Steiff, pe această casă încă mai este inscripția „Filz-Spielware-Fabrik“ – fabrica de jucării din pâsla.

In 1892 a apărut primul catalog care ilustra sortimentul larg de jucării.

Pe lângă elefanți găsim intre timp maimuțe, măgăruși, cai, cămile, porci, șoareci, câini, pisici, iepuri și girafe. În catalog găsim și deviza Margaretei “ Numai ce este mai bun este destul de bun pentru copii“.

Un an mai târziu, în data de 3 martie 1893 a fost înregistrată la Registrul Comerțului fabrica de jucării sub denumirea „Margarete Steiff, Filzspilwarenfabrik Giengen/Brenz“. Jucăriile au fost prezentate pentru prima oară la Târgul de Jucării din Leipzig. Margarete avea  angajate 4 croitorese și 10 muncitoare la domiciliu.

1874

Piatra de temelie este așezată – pasul către independență

În anul 1874, tatăl Margaretei  renovează și modifică casa părintească în care îi amenajează un mic atelier de croitorie. Din primii bani câștigați își cumpără propria mașină de cusut. Din cauza durerilor din mana dreaptă, folosea cu greu volantul, astfel mașina de cusut a fost modificată.

La sfatul soțului verișoarei sale, Adolf Gratz, și-a deschis propria afacere, un atelier de confecții din pâslă și vinde cu succes propriile articole de îmbrăcăminte și uz casnic. Curând a  angajat mai multe croitorese. În revista “Modenwelt” din 08 decembrie 1879 a văzut tiparul pentru un mic elefant din stofă. După acest tipar a făcut o pernuță pentru ace „Elefäntle“ (elefănțelul), care devine în scurt timp o jucărie foarte iubită de copii.

1880

Înființarea Margarete Steiff GmbH

Anul oficial de înființare a manufacturii Steiff este 1880.
Primul bestseller este “Elefäntle” pe care fratele mai mic îl vinde în apropiere, la piața din Heidenheim. În decurs de 6 ani, Margarete vinde peste 5000 de elefănței și face și alte animale din pâsla. Fratele ei Fritz îi construiește o casă adecvată cu o locuință amenajată pentru invaliditatea ei și un mic magazin la parter. Astăzi, pe strada Margarete Steiff, pe această casă încă mai este inscripția „Filz-Spielware-Fabrik“ – fabrica de jucării din pâsla.
In 1892 a apărut primul catalog care ilustra sortimentul larg de jucării.
Pe lângă elefanți găsim intre timp maimuțe, măgăruși, cai, cămile, porci, șoareci, câini, pisici, iepuri și girafe. În catalog găsim și deviza Margaretei “ Numai ce este mai bun este destul de bun pentru copii“.
Un an mai târziu, în data de 3 martie 1893 a fost înregistrată la Registrul Comerțului fabrica de jucării sub denumirea „Margarete Steiff, Filzspilwarenfabrik Giengen/Brenz“. Jucăriile au fost prezentate pentru prima oară la Târgul de Jucării din Leipzig. Margarete avea  angajate 4 croitorese și 10 muncitoare la domiciliu.

1874

Piatra de temelie este așezată – pasul către independență

În anul 1874, tatăl Margaretei renovează și modifică casa părintească în care îi amenajează un mic atelier de croitorie. Din primii bani câștigați își cumpără propria mașină de cusut. Din cauza durerilor din mana dreaptă, folosea cu greu volantul, astfel mașina de cusut a fost modificată.
La sfatul soțului verișoarei sale, Adolf Gratz, și-a deschis propria afacere, un atelier de confecții din pâslă și vinde cu succes propriile articole de îmbrăcăminte și uz casnic. Curând a  angajat mai multe croitorese. În revista “Modenwelt” din 08 decembrie 1879 a văzut tiparul pentru un mic elefant din stofă. După acest tipar a făcut o pernuță pentru ace „Elefäntle“ (elefănțelul), care devine în scurt timp o jucărie foarte iubită de copii.

1862

Instruirea și primii pași

Deși folosirea mâinii drepte îi provoca dureri, Margarete a învățat croitorie și a terminat școala la vârsta de 17 ani.

Surorile ei mai mari au deschis in 1862 un atelier de croitorie pentru femei în care și ea a lucrat temporar. După 8 ani, când surorile ei, Marie și Pauline au plecat din localitatea natală, Margarete a continuat singură.

1847

Cum a început totul 

În data de 24 iulie 1847, în localitatea Brenz, s-a născut Margarete, al treilea dintre cei patru copii ai familiei. Când avea 18 luni, s-a îmbolnăvit de febră mare, după care ambele picioare i-au rămas paralizate iar folosirea mâinii drepte îi provoca durere.

După trei ani, un medic din Ulm i-a pus diagnosticul de poliomielită. Numeroasele vizite la medici și tratamentele nesfârșite n-au ajutat cu nimic. Părinții erau disperați. Ce mai putea aștepta mica Margarete de la viață? Toată viața ei urma să fie dependentă de ajutorul celorlalți. Însă Margarete, încrezătoare și veselă luptă pentru locul ei în viață. Frații ei și copii vecinilor o ajută să meargă la școală trăgând un cărucior iar o femeie care locuia  în apropierea școlii o ducea  în brațe pană în clasă.

Promisiunea de calitate

Legea puritatii produselor Steiff

Arta Meșteșugului

Legea purităţii produselor Steiff

Numai ce este mai bun este destul de bun pentru copii

Când spunem: “ Numai ce este mai bun este destul de bun pentru copii“, nu este o promisiune goală, ci o credință care a fost trăită de generații: copiii sunt prezentul și viitorul nostru. Toate animalele de pluș pe care le producem și le vindem trebuie, prin urmare, să îndeplinească cele mai înalte standarde în ceea ce privește calitatea, siguranța, manopera și proprietățile materialelor. Am stabilit ca produsele noastre să depășească normele internaționale impuse. Legea purității produselor Steiff este o parte integrantă a culturii noastre corporative și baza încrederii clienților noștri, care a crescut de-a lungul anilor: și asta este ceea ce reprezintă sigiliul Steiff.

Certificarea ISO 9001
Certificarea ISO 9001 confirmă faptul că Steiff îndeplinește cerințele stricte ale unui sistem de management al calității.

Marcaj de conformitate CE
Marcajul de conformitate CE confirmă faptul că produsul respectă din punct de vedere al siguranței produselor, directivele europene aplicabile privind siguranța jucăriilor.

Citiți aici ce înțelegem prin Legea purității Steiff pentru articolele de pluș și modul în care acționăm.
Nu numai pentru că legislatia ne-o impune, ci mai mult pentru că noi vrem.

1. Fără substanțe nocive
În mod voluntar, am stabilit standarde superioare celor impuse deoarece suntem convinși că doar animalele perfect sănătoase merită numele Steiff.

2.Coloranți siguri
Din propria inițiativa am impus limite mai stricte decât cele prevăzute de lege în ceea ce privește folosirea coloranților. Copiii pot lua în siguranță produsele Steiff în gură.

3.Materiale de cea mai bună calitate
În fabrica noastră Steiff Schulte din Duisburg țesem cele mai fine fibre naturale, cum ar fi mohair și alpaca sau blănuri din materiale sintetice.

4.Calitatea fină de pluș
Plușul unui animal Steiff a fost întotdeauna ceva special: este extrem de realist, moale, durabil și nu pierde aproape nici un fir de păr. Folosim doar materiale superioare de cea mai înaltă calitate.

5.Umpluturi sigure
Pentru umpluturile urșilor și a animalelor de pluș folosim doar materiale noi și inofensive.

6.Cea mai bună prelucrare a cusăturii
Acest lucru este asigurat de standardul lățimii cusăturii Steiff și densitatea mare a cusăturii, care este tipică numai pentru animalele de pluș ale companiei noastre. Acesta este motivul pentru care un animal Steiff se păstrează o viață.

7.Respectarea igienei în toate fazele de producție
În producția animalelor noastre, ne asigurăm că toate cerințele de igienă și puritate sunt îndeplinite. De exemplu, folosim detectoare de metale pe tot parcursul procesului de producție.

8.Control extern
De zeci de ani testăm produsele noastre prin instituții independente și colaborăm îndeaproape și cu alte instituții externe, cum ar fi TÜV și Dekra. În laboratorul nostru din Giengen an der Brenz efectuăm peste 12 000 de teste pe an. Sistemul de management al calității Steiff este certificat conform DIN EN ISO 9001.

9.Calitate record din 1880
În toate etapele de fabricație respectăm normele ecologice și ne îngrijim în mod constant de calitatea impecabilă și durabilitatea produselor noastre. Numai astfel, un animal Steiff poate însoți întreaga copilărie și poate aduce multă bucurie chiar și la maturitate.

Arta meșteșugului

Așa se creează o piesă unicat

Caracteristicile care fac dintr-o marcă o legendă.
Înainte ca o jucărie, care poate însoți adesea un copil pentru o viață, să fie adăugată familiei Steiff, trebuie să primească mai întâi Sigiliul de aprobare Steiff – faimosul “năsturel în ureche”. Această marcă caracteristică Steiff este disponibilă în diferite variante. Dacă la ureche este atașată o etichetă galbenă, este un articol din programul in curs. O eticheta albă, cu litere roșii, indică edițiile speciale limitate, iar eticheta cu scris negru este pentru replici serie limitată.

Colecția originală

Fiecare animal original Steiff arată prin sigla “năsturel în ureche”, că provine din cea mai bună famile – și în plus, fiecare ursuleț și animal de pluș Steiff poartă cu mândrie, ca semn distinctiv, o etichetă de ureche. Eticheta galbenă Steiff cu caractere roșii este bine cunoscută de prietenii Steiff atât mici, cât și mari: arată că acesta jucărie este una dintre numeroasele animale minunate și ursuleți de pluș din vastul sortiment Steiff – un original inconfundabil a celebrei case tradiționale.

Unicat devine un animal Steiff, cu ultimul pas, atunci când primește protectia “năsturel în ureche”

Fiecare parte a unui animal Steiff este cusută manual.

Un animal Steiff este finalizat prin asa numitul pas “garnisire”.

Cele mai bune materiale

Milimetru cu milimetru, metru cu metru: numai ce-i mai bun.
Fuziunea cu vechiul furnizor Schulte, în 2009, ne face să fim unicul producător de jucării de pluș din întreaga lume, cu propria fabrică de țesături. Întregul proces de fabricație se află în mâinile Margarete Steiff GmbH: de la prima idee până la proiectare, de la producția de țesături la coaserea și producerea fiecărui animal Steiff. La Steiff Schulte din Duisburg firele sunt utilizate pentru fabricarea țesăturilor fine cum ar fi alpaca, mohair și mătase, precum și altor materiale de lux. Toate acestea sunt materii prime pentru minunatele creații Steiff realizate de mâini măiestre.

Pluș
pufos, versatil, fin

Animalele Steiff din pluș sunt pufoase și se simt deosebit de fin. Datorită unui proces special de finisare, țesătura de pluș de la Steiff Schulte combină o senzație moale cu o mare durabilitate. Plușul este versatil și, datorită funcționalității sale, este ideal pentru nevoile delicate ale copiilor.

Blană țesută (sintetică)
drăgălaș, catifelat, robust

Animalele Steiff din blană sintetică crează impresia că sunt reale. Aspectul lor catifelat este creat printr-o tehnică de țesere tridimensională specială, în care firele sunt lucrate vertical în bumbac. Exact acest tip de producție face din blana sintetică un material de foarte bună calitate, care este prin urmare, foarte potrivit pentru jucăriile noastre deosebit de moi și unice.

Alpaca
Pufoasă, mătăsoasă, opulentă

Deși firul de Alpaca a fost descoperit de Steiff cu mult timp în urmă ca fiind un material deosebit, în special în ultimii ani animalele din această gamă se bucură de o mare popularitate. Aceasta se datorează senzației plăcute la atingere și a flexibilitătii enorme. Atât ursuleții de pluș foarte moi, cât și animalele de plus cu aspect natural sunt fabricate din alpaca.

Mohair
Strălucitor, suplu

Primul ursuleț de pluș a fost realizat din mohair – acesta este materialul clasic pentru ursuleții de pluș! Lâna de capră Angora este nu numai frumoasă dar și durabilă. Dovada acestui fapt o constituie numeroasele animale Steiff de epocă care sunt încă în stare bună și astăzi.

Mohair
Strălucitor, suplu

Primul ursuleț de pluș a fost realizat din mohair – acesta este materialul clasic pentru ursuleții de pluș! Lâna de capră Angora este nu numai frumoasă dar și durabilă. Dovada acestui fapt o constituie numeroasele animale Steiff de epocă care sunt încă în stare bună și astăzi.

Bumbac organic
Calitate ecologică la cel mai înalt nivel.

Seria organică Baby- Steiff este fabricată din bumbac organic pur din agricultura ecologică (organică). Bumbacul nostru organic, pe care îl țesem în fabrica noastră Steiff Schulte din Duisburg, este certificat conform GOTS (Global Organic Textile Standard) și respectă normele directoare ale Asociației Internaționale a Textilelor Naturale (IVN). Astfel, obținem o calitate a produsului care este calitatea I și reprezintă o natură complet intactă: cultivarea ecologică fără pesticide, neutilizarea decoloranților optici, colorarea fără componente alergene și condiții de muncă echitabile pentru toți cei implicați. Simțiți, atingeți, miroșiți și gustați – așa își explorează bebelușii și cei mici lumea lor mare. Acum, cu prieteni Steiff din materiale pur ecologice.

Știri

Bat clopote de nuntă la palat

Lumea sărbătorește. La 19 mai 2018, un basm modern se va împlini. Meghan Markle, actriță burgheză, se căsătorește la castelul Windsor cu Prințul Harry de Wales, pe scurt prințul Harry. O poveste de dragoste pe care nici Hollywoodul nu ar fi putut-o scrie mai bine. Mii de oameni vor urmări această nuntă maiestuoasă de la fața locului sau la televizor, plângând cu lacrimi de bucurie și aplauze pentru mireasă și mire.

Ca la orice nuntă, in jurul căsătoriei dintre Meghan Markle și prințul Harry, totul se învârte în jurul unui singur lucru: Ce va purta mireasa? Fetele din întreaga lume iși pun această întrebare. Poate că va lua un exemplu de la ursulețul mireasă Steiff și va apărea cu dantelă și mult sclipici? Ursulețul mireasă se prezintă deja elegant într-un mohair de un alb strălucitor cu nas și gură din cel mai bun fir din argint. Mireasa Steiff poartă pe cap o diademă cu trei cristale Swarovski și un colier cu cristale Swarovski în jurul gâtului. Pe talpa piciorului drept am pus infinitul, simbolul iubirii veșnice și a vieții în doi.

Și Steiff celebrează o căsătorie: in miniatură se prezintă mireasa și mirele impreună îmbrăcați la patru ace intr-o cutie de cadou albastră. Setul de ursuleți de nuntă sub formă de pandantiv este alcătuit din ursuleți de pluș de 9 cm confecționați din cel mai bun mohair. Corpul alb al ursulețului mireasă este impodobit cu cristale Swarovski și cu un guler din dantelă de cea mai bună calitate.

De asemenea, nici mirele, parte a setului, nu s-a lasat mai prejos. Îmbracat în negru cu un papion prețios înnobilat cu cristale Swarovski, este gata să se alăture alesei sale. Ambii urși au în partea de jos a lanțului câte un talisman care poate fi folosit în mod flexibil atât la un colier cât și la o brățară. În sensul clasic, ambele fac parte, de asemenea, dintr-un breloc. Mirele și mireasa, ca să spunem așa, sunt cheia fericirii.

Companie

Margarete Steiff GmbH este cel mai cunoscut producător de jucării și jucării de pluș din întreaga lume și reprezintă cea mai înaltă calitate și siguranță testată, design perfect și materiale de primă clasă de peste 135 de ani.

Încă din 1880 când Margarete Steiff a inventat Elefäntle și a experimentat modul în care elefantul de pâslă, initial gândit pentru pernițe de ace, a devenit un animal preferat pentru jucării, și-a dat seama cât de importantă este o jucărie bună și concepută cu dragoste pentru copii.

Principiul de conducere “Numai ce este mai bun este destul de bun pentru copii” este filozofia companiei noastre și reprezintă munca noastră, precum și fiecare dintre produsele noastre care părăsesc productia..

Corporate Business

Pentru clienții și angajații dumneavoastră, numai ce este mai bun!

Personalizăm articolele Steiff, individual, la cererea dumneavoastră.

Clienților corporate le oferim posibilitatea să comande articole după design sau idei proprii sau putem produce un ursuleți de pluș individualizat, așa numitul „Ursuleț de pluș al firmei”, cu siglă sau cu un text personalizat.

Oferiți, cu ocazia aniversărilor firmei sau a zilelor de naștere angajaților dumneavoastră, cât și clienților cu ocazia prezențelor la târguri, acțiunilor de crăciun sau paști sau ca premii pentru comenzi noi, proprii ambasadori personalizați ai mărcii dumneavoastră.

Catalogul actual de Corporate Business îl găsiți aici:

Catalog Corporate Business

Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați.

Contact: office@steiff.ro
Tel: +40 722 571 790

Magazin Bucureşti